Při klasickém grilování na otevřeném ohni je velkou nevýhodou odkapávající tuk. Ten totiž přijde do kontaktu s plamenem a díky tomu vznikají nebezpečné látky, které jednak ovlivňují výslednou chuť připravovaného pokrmu, ale také mohou mít nepříznivé účinky na Vaše zdraví.
S grily Outdoorchef tento problém odpadá! Při grilování se totiž nikdy nestane, že by tuk přišel do kontaktu s plamenem, zároveň je také odváděn pryč. Grilování na Outdoorchefu je rovnoměrné a proto nedojde ke spálení připravovaných pokrmů. Vše závisí na zvolení grilovacího postupu – a to buď grilování přímým nebo nepřímým žárem.
Na výběr máte z klasických grilů na dřevěné uhlí, elektrických grilů i plynových grilů Outdoorchef. Ceny se pohybují v rozmezí 5.000 Kč až 40.000 Kč.